måndag 8 januari 2024

Vecka 2

 Årets första vecka är över och jag har haft en fin start på 2024. Är tillbaka på jobbet, huset är tillbaka till sitt vanliga utseende efter att vi packat undan julen och hela Fetsund är täckt av snö och frost. Är så himla vackert ute och jag kan inte låta bli att bara sitta och titta ut. 

Denna här veckan är lugn, har inga stora planer alls. Känns skönt ändå, att inte måsta göra något alls. Sitter och letar efter lampor, vi behöver fler ljuskällor runtomkring i huset, men det är svårt. Lampor jag gillar kostar flera 10 000, vilket känns helt orimligt med tanke på hur många lampor jag tror vi behöver. Det är främst smålampor lite här och där och en lampa över matbordet. Den över matbordet ska allra helst vara dimbar så att man inte dör av ljuset när man har gäster eller äter middag, men samtidigt stark nog när vi spelar brädspel. Du hör. Försöker också kolla in Finn/Blocket, men tycker det är svårt där också. Har aldrig varit bra på att fynda på second hand, tror inte jag har tålamodet till att vänta och leta efter det jag behöver. 

Nåväl, låt oss se på bilder från årets första vecka. 

Vi börjar det nya året på våran takterrass. 

Plötsligt var det soligt en dag.

Första helgen var jag stort sett ensam hemma för Martin jobbade. Strosade runt hemma, tränade och spelade massa på datorn. 

Så himla fint ute. 

Tar hinten om att det är lite kallt hemma från Lucy som myste på min dator. 

Hoppas du får en fin vecka. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...