tisdag 14 juli 2015

En regnig onsdag

Onsdag förra veckan var jag ledig från jobbet och skulle möta Martin för att köpa en bokhylla. Vi har äntligen beställt ena delen till String-bokhyllan vi har tänkt att ha i vardagsrummet och sen skulle vi på middag hos mamma. 

 Jag tänkte ha på mig det här. Från botten: Stövlar Marc by Marc Jacobs, väska & other stories, klänning Monki, regnjacka Asos, kamera Olympus Pen EPL-7 och paraply från Primark. 

 Och här är allt på. Blev hemskt varmt med jackan på efter en stund. 

 Jag var lite tidig ute så jag gick runt inne i Byporten och tittade. Hittade inget spännande. 
Sen mötte jag upp Martin och vi fick beställt bokhyllan. Så då är det bara att vänta 5-7 veckor nu på att den ska komma. 

 Vi skulle sen hem till min mamma på middag, men vi hade en del tid kvar, så vi gick till Tilt och drack en cider. 

 Finaste Martin. 

 Och jag var väldigt glad. 

 Det är väldigt mysigt, men dyrt på Tilt. Men gillar man flipperspel, arkadspel, shuffleboard och massvis av olika alkoholhaltiga drycker att välja på så är det värt ett besök. 

Hemma hos mamma spelade vi Kahoot. Lite grann som Buzz till PlayStation, men man använder sin smarttelefon, surfplatta eller dator att svara på frågorna. Väldigt kul och massa frågor att välja på. Det går också att göra egna frågor, så perfekt om man ska plugga till ett prov. 

4 kommentarer:

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...