torsdag 18 december 2014

TBT juli, augusti, september

Juli

Hängde på Hovedöya massvis. Var på DesuCon och såg massa fina cosplays. 
Köpte nya blommor och möbler till balkongen. Macroner som var väldigt fina att se på och goda att äta från ett ställe i Mathallen. Firade Euro Pride (egentligen i juni...)

Var ett par dagar i Martins familjs stuga och bara vilade och tog det lugnt. Balkongmys med Jenny och co stort sett varje ledig kväll. Illrarna var från Kjeholmen. 
Har ingen bild, men slutade på jobbet för att börja studera. 

Augusti

 Dagstur till Dröbak (bilden på Martin och den på mig och Jenny nederst till höger). Är en superfin sommarstad med fin strand och gulliga butiker Pyramidbyggning på campingen på Reading Festival. Fick med en finfin väska från England som jag köpte i tax freen. Började studera till barnehagelärer hos HiOA. 

 Massa massa Reading <3 En utav huvudpunkterna från året som var. Lärde känna en hög med trevliga britter som jag hoppas få se igen nästa år. 

September

 Hängde på den norska frimurarorden under kulturnatta. Kollade in nya Paleet och där har det blivit jättefint. 
Fjäril från botanisk hage. Jag på min och Martins 3 årsdag. Fest hos Slettvoll med massa god sushi och dricka. Slettvoll kan verkligen ordna bra fester måste jag säga. 

 Satt barnvakt till två söta herrar. Fackelvandring längs Akers elva. 
Höstsabbath där Jenny och Kalle höll oss sällskap på uteserveringen. En stor lampa från när vi väntade på att en lägenhetsvisning skulle starta. 


 Var på visning på våran lägenhet <3 Men den köpte vi inte förrän i oktober. 

4 kommentarer:

  1. Jättefina bilder! Och sån fin julig design du har fått på bloggen :)

    SvaraRadera
  2. Tittar in och vill önska dig en riktigt fin jul:)

    SvaraRadera
  3. Så många härliga bilder! :)

    SvaraRadera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...