torsdag 23 oktober 2014

TBT Kreata 2009

Påsken 2009 for hela familjen till Kreta i nio dagar om jag inte minns helt fel. Var alldeles underbart och perfekt. Skulle önska att jag kunde resa dit igen, men med bättre kamera och back up på bilderna. 
Det var lagomt varmt och soligt för oss. Kreta-borna (och speciellt våra grannar) kollade märkligt på oss. För dem var det vinter och för oss var det sommar. Inte så märkligt att de såg konstigt på oss när vi badade i husets pool under dygnets alla timmar. 

Update: Var någon som inte helt förstod värmen på Kreta när vi var där. Jag kan inte komma ihåg exakt temperatur då det var nästan 6 år sen vi var där, men det var i alla fall 20+ varje dag. Har jag förstått allting rätt så kan det bli bra mycket varmare på Kreta under sommarmånaderna. Därav tyckte de som bor där att det var kallt och gick omkring med täckvästar, varma jackor och generellt höst/vinterkläder. Vi gick i sommarkläder och var väldigt nöjd. 
Ledsen för att inte skriva mer tydligt att vi hade sommarvarmt när det var som vinter för de som bor där. 


15 kommentarer:

 1. Ett tips är ju att nämna hur varmt det är också, så får man lite mer förståelse för varför de tyckte det var skumt att nit yckte det var varmt osv! Bara ett tips till nästa gång ;-) Mysigt med återblickar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte för att låta fräck eller så, men jag skrev att för dem var det vinter och för oss var det sommar. Att jag ska komma ihåg temperaturer för 6 år sen så gör man det bra. Så tänk att det var kring 20 grader skulle jag tro, och om jag förstått det rätt så blir det himla varmt där om sommaren.

   Radera
  2. Har uppdaterat texten så att du ska förstå det bättre :)

   Radera
 2. å vad härligt, så roligt med TBTs!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Det var en himla fin semester :)

   Radera
 4. Mysigt! jag vill med utomlands igen ;)
  - Men det är bra att vila och låt kroppen reparera sig! Jag har alltid varit väldigt dålig på det haha ;) Hoppas du känner dig bättre snart! Och mina pass gick riktigt bra tack ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här :) Börjar klia i kroppen efter att sitta i ett flyg :)

   Radera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...