onsdag 2 juli 2014

Sista dagenFick denna här buketten utav en familjen från en annan base (våran avdelning/team är uppdelan i fyra baser). Deras son pratar mycket om mig och har till och med en teckning inramad på sitt rum. Tänka sig att man kan få så bra kontakt.

Idag är det sista dagen på mitt jobb. Kommer bli otroligt märkligt att inte träffa barnen något mer eller de jag jobbat med under nästan fem år. 
Under de nästan fem åren har jag lärt mig mycket om mig själv, andra, arbetslivet och framförallt barn. Även om jag har tre småsyskon är det alltid något annat man lär sig när det är andras barn man är med. Under tiden jag har jobbat så har jag ofta fått höra hur viktig jag är för deras barn. Och det känns himla fint. Att jag har varit så viktig för någon och gett barn en fin tid på dagiset.  

Ska bli spännande att se vad som händer framöver. Har stort sett lagt alla mina ägg i en korg (bildligt talat). Jag hoppas på att jag kommer in på skolan jag har sökt, och gör jag inte det så är det bara att hitta ett nytt jobb. 

Fast att få nya rutiner ska bli himla fint efter fem år med de samma och att få möta nya människor. 

8 kommentarer:

 1. vilka vackra blommor :D hoppas din sista dag blir bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dom :) Jag hade en jättefin dag :)

   Radera
 2. Jag håller tummarna för att du kommer in på skolan du sökt till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt säker på att jag kommer in, men man vet ju aldrig :) Tack :D

   Radera
 3. För att utvecklas måste man våga. Hoppas du kommer in på utbildningen :) Vad har du sökt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis :) Det tror jag att jag gör :) Förskolelärare :)

   Radera
 4. Va kul o få blommor :)

  SvaraRadera

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt.  Den här veckan har jag lite...