Fortsätt till huvudinnehåll

Sista dagenFick denna här buketten utav en familjen från en annan base (våran avdelning/team är uppdelan i fyra baser). Deras son pratar mycket om mig och har till och med en teckning inramad på sitt rum. Tänka sig att man kan få så bra kontakt.

Idag är det sista dagen på mitt jobb. Kommer bli otroligt märkligt att inte träffa barnen något mer eller de jag jobbat med under nästan fem år. 
Under de nästan fem åren har jag lärt mig mycket om mig själv, andra, arbetslivet och framförallt barn. Även om jag har tre småsyskon är det alltid något annat man lär sig när det är andras barn man är med. Under tiden jag har jobbat så har jag ofta fått höra hur viktig jag är för deras barn. Och det känns himla fint. Att jag har varit så viktig för någon och gett barn en fin tid på dagiset.  

Ska bli spännande att se vad som händer framöver. Har stort sett lagt alla mina ägg i en korg (bildligt talat). Jag hoppas på att jag kommer in på skolan jag har sökt, och gör jag inte det så är det bara att hitta ett nytt jobb. 

Fast att få nya rutiner ska bli himla fint efter fem år med de samma och att få möta nya människor. 

Kommentarer

 1. vilka vackra blommor :D hoppas din sista dag blir bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dom :) Jag hade en jättefin dag :)

   Radera
 2. Jag håller tummarna för att du kommer in på skolan du sökt till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt säker på att jag kommer in, men man vet ju aldrig :) Tack :D

   Radera
 3. För att utvecklas måste man våga. Hoppas du kommer in på utbildningen :) Vad har du sökt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis :) Det tror jag att jag gör :) Förskolelärare :)

   Radera
 4. Va kul o få blommor :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …