Fortsätt till huvudinnehåll
Medans jag väntade på t-banan till Majorstuen....

I tisdags var det äntligen dags för min ta bort halsmandlarna operation. Som jag har längtat efter denna dagen. 
Det finns ytterst få saker som är så jobbiga som när man får problem med halsen vid minsta lilla förkylning. Att kunna andas är visst en bra sak har jag hört, men min kropp har inte helt fått med sig det.

Operationen gick bra, allt var klart på en halvtimme och sen var det bara att vänta på att vakna upp och ta sig hem. 
Så nu lever jag på smärtstillande, glass och soppor i ca två veckor och kommer även vara hemma från jobbet under den här tiden. 
Men det jobbigaste måste nog ändå vara att inte kunna prata ordentligt, och helst inte alls. 

Så bloggningen kommer att sättas till sidan lite grann under den här perioden, men det kommer att dyka upp en del inlägg trots allt. 

Kommentarer

 1. Vad jobbigt det måste vara att knappt kunna prata.. Krya på dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det var det. Livet blev mycket bättre med en gång jag kunde prata. Tusen tack <3

   Radera
 2. vad bra att den gick bra, fin du är! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack och lov att operationen gick bra. Har fått höra skräckhistorier om andra personer :S Åh tusen tack <3

   Radera
 3. Usch, vad jobbigt att behöva vila halsen så länge :( Men det är det ju värt, så himla skönt att bli av med det! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har inte varit de lätta två veckorna vill jag lova. Har nästan bara sett på TV... Men nu är de borta, och det kan bara bli bättre :)

   Radera
 4. Jobbigt, men ändå skönt att få bort halsmandlarna! Måste kännas bra när man slipper ha det så jobbigt vid förkylning etc :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättehärligt att få bort dem, men det har tagit sådan hemsk tid för såren att läka. Det har snart gått en månad och jag är fortfarande inte helt bra.
   Men det ska bli skönt att slippa hemska förkylningar och så ja :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …