tisdag 16 oktober 2012

Internetshopping

Jag internetshoppar en bra del, för det mesta då jag känner att jag kan unna mig lite då de flesta sidorna är utländska och man måste tänka på tullavgifter och sånt. 

Tryck på hemsidebilden så kommer du till de olika affärerna. 

Asos säljer massvis av fint. Jag äger tröjor, t-shirts, linnen, byxor, skor, väskor, regnjacka, smycket och givetvis klänningar därifrån. De har helt fantasiskt fina kläder till alla storlekar, både små och till oss som rockar lite mer än en storlek 40. 
Priserna är inte illa alls, det jobbiga blir tullavgifter till Norge. Det är det som blir dyrt för mig. Leveransen är ca två veckor om inte paketet fastnar i tullen givetvis. 

Två av mina första köp från Asos. Älskar klänningarna som bara den. 

Lomography är en fantasisk sida för alla som gillar analog fotografering. Beställde min andra Diana F+ därifrån efter att jag fick för mig att bada den första i drickyoghurt. Har beställt massa film därifrån, är lite krångligt att få tag på 120 mm film i vanliga affärer och i Oslo är 35 mm inte direkt billigt. 
Jag passar för det mesta på att köpa de jag vill ha när jag är förbi deras affär i London. 


La Sardina DIY

Diana F+ 
Sprocket Rocket



Nelly är det många som handlar hos, så där behöver jag nog inte skriva något. Gillar att det går fort att få hem paketen därifrån (även fast jag är hemskt otålmodig när det gäller att vänta).
Klänningen kommer från Soaked in Luxury och användes både på pojkvännens och min födelsedag. Helt fantastisk fin.



Jag har länge sett efter Marc by Marc Jacobs Petal to the Metal väskor, älskar svalorna på dem. Innan jag beställde hem väskan hade jag bra kontakt med kundservicen, och vilken service jag fick. De är hemskt trevliga och yttersta hjälpsamma, allt för att du som kund ska vara så nöjd som möjligt. Det går att betala så du betalar alla tullavgiter med en gång vilket är riktigt bra. Leveransen är två dagar, inget skämt. Helt otroligt att det går fortare att få ett paket från USA än inom Norge till Norge. 

Min fantastiska Marc by Marc Jacobs Petal to the Metal Natasha. 

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...