måndag 19 september 2011

The smell of you in every single dream I dream


Jag och syster på en fest i fredags. 

Jag vet, jag vet, uppdateringen har ju inte varit den bästa. Men bara gläd dig för min skull, för jag har varit upptagen med annat. Jag har bland annat blivit biten av en papegoja på tummen som kommer lämna ett litet ärr och ett minne, jag har försökt att gå i mina nya röda skor du ännu inte fått sett än och misslyckats totalt. Jag har mött gamla och nya vänner, jag har firat att folk blivit äldre, att familjer ska bli större och bara varit glad i livet. Jag har åkt massvis av tåg till inte alltför nytt ställe och sett på massa udda filmer. 
Jag har lyssnat på massvis av musik och kommit fram till att jag skickar alltför mycket sms, men när man sedan tänker på vem som fått dem så är det värt det. 
Jag har rest massvis med flyg den senaste tiden, shoppat alltför mycket (vilket känns nu)

1 kommentar:

  1. Roligt att se att ni har kul tillsammans, tjejer! Mycket roliga bilder att kolla på även på FB. Keep living as long as you're still young, when you get old it's all just a sad sad song! ( Just kidding! ) "lol"

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...