tisdag 14 augusti 2007

Surströmming, yuck

Ska snart hem till killen och hälsa på där. Hans morbror med tjej är där och hälsar på ovh ville tydligen träffa mig. Och dom ska äta surströmming till middag. Vem i hela världen gillar rutten fisk? Varför ens äta det? Borde inte lukten avskräcka en? Frågorna hopar sig om varför i helvete man äter rutten fisk frivilligt.
Snart börjar skolan, vissa längtar och har räknat dagar innan de får komma tillbaka andra hoppas innerligt på at deras skola har sprängts eller på annat sätt förstörts så de slipper. Jag är inte direkt en person som räknar dagarna innan jag börjar om, men visst, jag erkänner, jag har en viss längtan tills skolan börjar om. Kan vara för att jag går på den bästa skolan med de bästa klasskompisarna man kan tänka sig men ändå. Jag kommer tyvärr eller tur? att börja skolan en dag tidigare. Varför? Jo för att jg är en överengagerad elev som har bestämt sig för att läsa Kemi B. Varför? Det har jag inte den blekaste aning om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...