onsdag 1 april 2020

Lite nya vårkläder

Ett skepp kommer lastat med vårkläder. Med tanke på hur mycket jag (och alla andra) är inne just nu, vet jag inte helt hur mycket jag kommer att få användning av vårkläderna (främst jackan och de två långärmade klänningarna) i solen, men jag hoppas på att kunna få några vårdagar ute innan sommaren. 

Alltihopa är beställt hem från Monki

DSC_4574
Nåväl, vi börjar här med en omlottklänning i denimtyg

DSC_4576
Älskar klänningen och jag hoppas att den inte blir för varm under sommaren, för tänker att den kommer vara perfekt då. 

DSC_4583
Är lite gråblåaktig i färgen. Väldigt stor runt om måste jag säga, vilket helt klart kan vara en bra sak. 

DSC_4589
Nästa plagg är en ljusblå sweatshirt klänning. Har den i gult också (som jag beställt hem en extra av). Vill börja använda den med en gång, men vill inte använda den på jobbet. Den ena gula har fått fettfläckar, tuschmärken och lite andra märken efter att jag haft den på jobbet. 

DSC_4604
Den är så himla mysig att ha på sig + att den har enorma fickor. 

DSC_4608
Och här är samma som ovan, men i svart

DSC_4611
Det här är verkligen ett plagg jag rekommenderar från Monkis hemsida just nu. 

DSC_4614

DSC_4620
Köpte hem denna här jackan från deras rea. Måste rensa bland mina vårjackor, för det börjar bli lite många. Har en trenchcoat från Kappahl som jag haft i ett par år. Tyvärr gillade inte den att bli tvättad, så ena sidan av nedredelen har vridit sig och knapparna lossnar för ingenting och sitter inte fint längre (helt enkelt, var försiktig med hur ofta du tvättar plagg...).

DSC_4616
Färgen är lite mörkare kamel, men jag gillar den. 

DSC_4622
Den har riktigt djupa fickor, vilket är underbart. Får plats med det jag behöver till och från jobbet utan att ha en handväska (om jag vill gå utan), vilket känns som en lyx när det kommer till plagg rättat mot kvinnor. 

Hoppas att Oslo får vakna till liv igen snart (förstår givetvis varför vi ska hålla oss hemma och inne, men utgår ifrån att de flesta börjar bli less nu). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...