torsdag 3 januari 2019

Ett överleva massa timmar på flygplan kit

Nu närmar sig våran resa till Japan och jag har aldrig rest så långt förut. Det ska bli väldigt spännande, men också ganska skrämmande, att sitta på resande fot i över 16 timmar (där de flesta är i luften). Jag försöker att förbereda mig redan nu med packning, men också förbereda mig på själva flygresan. Vad är det som kan vara bra att ha med sig i kabinen för att underlätta själva resan? Jag har beställt in nya myskläder från Asos, köpt stödstrumpor och letar efter en behaglig och bra nackkudde och ögonmask, hörlurar som gärna inte trasslar och håller bra.  

Något jag har stort sett färdigt är en liten necessär fylld med saker till flyget. Tror inte att allt kommer att följa med, för den är ganska full redan nu, men tänkte visa vad jag än så länge har packat. I och med det här inlägget kommer jag börja med en Japan kategori här på bloggen inför, under och efter resan. Varje stad vi kommer att besöka kommer också få sin egen kategori, men vi börjar med en generell kategori inför den resan. 

 Necessären är köpt från Ebay och har plats till en liter, vilket är godkänt att ha med på flygplanet. Nu är inte allt i den flytande, så vissa saker kommer flyttas till en annan necessär innan resan för att spara plats här.


Det här är det jag har tänkt med innehållet:
  • Vi kommer att landa i Tokyo på förmiddagen = vill gärna vara fräsch när vi ska ut direkt och utforska staden. Ska därmed innehålla en liten deo, torrschampo och lite smink + någon liten parfym. 
  • Under resan vill jag kunna återfukta huden så jag inte blir så torr. Gäller främst ansikte och händer, men även till en viss grad resten av kroppen också. 
  • Det ska inte ta så mycket plats. Dels för att jag ska kunna ha med flera olika saker, men också med tanke på gränsen för hur stora produkterna på ett flyg kan vara. 
  • Ska gärna fungera som tidsfördriv. 



 Här är det jag har tänkt att ha i, saker som kanske är bra att ha med sig på flyget. Ser att det fattas lite grejer som bland annat ögonbrynsskugga, men det får jag fixa.

  En mini spraydeo, en mini torrschampo, diverse hudkrämer från Biotherm (läppar, ansikte, kropp) + en liten parfym från Biotherm, en liten hårnål, hudkräm från ett asiatiskt märke, Noops sminkserviett och uppfräschningserviett, 3 små roll on parfymer från Clean, NYX blotting paper. 

 Plåster, ögonskuggepalett från the Balm, en handkrämstester och tandtråd från No ops. 

 Jag har lagt i överdrivet många ansiktsmasker och ögonmasker, kommer nog inte att behöva allihopa...

 Resesetet från Biotherm och de 3 små rollon parfymerna från Clean är köpt hos Fredrik & Louisa på rea + nourish och detox (och hydrate på bild under) maskerna kommer från samma ställe. Fresh to go ananas och aloe vera maskerna är beställda från en säker säljare på Ebay. 

Better than sex mascara från Too faced, sminkservetter från Sephora. 

En bonusbild på Lucy som också ville vara med. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...