onsdag 23 juni 2021

När vi körde runt Lilleström-området

 Så var det dags för nästa del i våran utöka Norges kunskaper resa. Den här gången skulle vi köra runt Lilleström, Strömmen, Spydeberg, Mysen... Det var ett ganska stort område vi täckte. 

P5220130
Vi körde över Solbergfossen och stannade där lite grann. 

P5220135
Den var överraskande stor och det var väldigt mycket vatten. 

P5220144

P5220149
Hade på mig kjol från Collectif clothing, tröja från Arket och t-shirt från Vickilicious designs

P5220116
När vi kom bort till Fetsund (ligger rätt utanför Lilleström) berättade Martin att hans bror berättat om en ås som håller på att bli omgjord till tomter för hus. Så vi körde dit och blev kära i utsikten. Bara se så himla fint. Vi hittade ett hus rätt nedanför åsen som var himla fint (var perfekt, men blev sålt för mer än det vi ansåg vara värt). Vi kollade in några hus som OBOS Block Watne håller på att bygga. Blev riktigt kära i de som hade takterrass och utsikt ut den här vägen, men vi kom fram till att alla med utsikt var alltför dyra och redan sålda, så vi kollade aldrig upp det. Turligt nog för oss så gjorde våran svägerska det, ordnade visning, för vi har köpt ett av de husen med utsikt. Helt otroligt. Ska skriva ett eget inlägg om det mesta (kan hända det redan är gjort när det här blir publicerat, skriver en bunt med inlägg just nu och vet inte helt vilket som kommer när). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...