måndag 11 maj 2020

Vecka 20

Norge börjar öppna upp igen, vilket är skönt. Allt är fortfarande lite konstigt, märker det massor på mitt jobb. Vi har inte öppnat på heltid än, tvivlar på att det händer innan semestern i juli, men vi får se. Vi gör vårat bästa i alla fall. 

Jag gör inte så mycket spännande utöver jobba. Får så hemskt dåligt samvete när jag är i centrum utan att ha något "viktigt" att göra. Att slökolla butiker eller bara gå omkring är inte det bästa just nu. Men borde börja göra det, restauranger och barer har fått öppna nu, så det börjar ju lätta mer och mer. Det var inte riktigt så här jag hade sett för mig min sista månad som tjugo nånting. Får se om jag får firat med vänner eller om det får vänta till senare. 

Här är lite bilder från den sista tiden. 


Var förbi Rusta för att handla lite saker vi behövde. Hittade en kattlampa som jag tänker att Luna Lovegood hade sett ut om hon varit en katt. 

Kom med spännande saker hem. 


 Trädet på jobbet var i full blomning. Nu ser det mest ut som att det har snöat på backen. 

 En regnbåge riktigt nära en dag. 

Vi hade picknick vid Vesletjern och hade med oss Lucy. Öppna ytor var inte hennes grej (vi hade med oss en ryggsäck hon kunde gömma sig i, men den var inte så spännande). Hon gick sen nästan hela vägen hem, vilket är kring en kilometer. 


 Det slet ut katten, hon sov hela kvällen. 

 Sally är lika chill som vanligt. 

Ser lagom trött och sliten ut för tiden, är så himla trött efter jobbet (men det är vi alla). 

Våren har slagit till ordentligt nu och de flesta träden är gröna nu. 


Trottoaren har börjat bli sopad. Dessvärre inte den längs bilvägen, men de andra är sopade. 


 Fick hem min tredje sak jag stöttat på Kickstarter, vilket var pinsen gjord av trä. Så gulliga. Inlägg kommer under veckan. 

Spännande saker händer ute. 


Jag har börjat pressa blommor, och nu vill några av barnen på jobbet också göra det. Så vi har börjat spara på blommor när vi är på utflykt. 


Hade på mig min tidiga 30årspresent av mamma en dag. 

 Lördagen hade jag den här damen som sällskap i sängen. Hon ville uuuuuut. 

Så vi hängde i skogen lite grann. 

Hade sminkat mig för första gången på en stund. Hade först tänkt att fara ned till stan för att bara gå omkring, men mamma tog kontakt så vi gick längs Alnaelva istället.

 Söndagen var planen att gå ut och gå igen, men när jag drog upp rullgardinen såg jag massa snö och regn och kunde höra vinden som ven. Blev hemma istället. 

Katterna hängde på balkongen. 


Gick till sängen för att slösurfa lite och fick sällskap av Lucy. 

Hoppas du får en fin vecka. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...