onsdag 27 juni 2018

Filmer och serier jag har sett på i det sista

Tänkte att jag skulle dela med mig av en del filmer och serier jag har sett på i det sista. Även om sommaren verkligen är här och man hellre vill hänga i en park eller på en uteservering än att sitta inne, så kommer det säkert komma några regndagar då mys i soffan gäller. 

SERIER


The Alienist - The Alienist handlar om tre personer under sent 1800-tal som försöker lösa några märkliga mord. Se inte om du inte gillar att se blod, kroppsdelar eller om du sitter och äter. Dakota Fanning, Daniel Brühl och Luke Evans i huvudrollen. Hittas på Netflix. 

Svartsjön - Svartsjön handlar om ett gäng ungdommar/unga vuxna från Stockholm som reser ut till ett skidanlägg som aldrig öppnade med en plan om att köpa hela stället. Men något mystiskt händer och de försöker att lösa mysteriet. Är det bara mänskligt eller ligger det en förbannelse över hela orten?
Du hittar serien på Viaplay. 

Aggretsuko - Det här är en serie från Sanrio (Hello Kitty, My Melody, Cinnamoroll o.s.v.) som handlar om en liten röd panda som heter Retsuko och jobbar på ett kontor i Tokyo. Man får följa henne, främst på jobbet, där jobbiga chefer, fjäskande kollegor och de coola affärskvinnorna påverkar hennes vardag. Ratsuko har en hemlighet. Hon älskar karaoke och death metal. För att ta ut sina aggressioner sjunger hon death metal på toan eller på en karaokebar.  
Går att se på Netflix. 

FILMER

Avengers: Infinity war - I den senaste Marvel filmen får vi följa en hel del bekanta hjältar när de måste förenas för att slåss mot en gemensam fiende; Thanos. Kommer de att lyckas innan Thanos får tag på alla evighets stenarna och kontrollerar universum?

Pacific Rim: Uprising - Det har gått en del år efter första Pacific Rim filmen och hotet från Kaiju är borta och det finns några få Jaegers kvar. Men när hotet från havet kommer tillbaka, vem ska då skydda oss?

Black panther - Vi fick möta Black Panther i en tidigare Marvel film, men nu var det dags att få ett bättre insyn i det lilla, afrikanska landet Wakanda. En bra historia, men bra rollfigurer, skådespelare och inte minst, coola, starka kvinnliga karaktärer.  


Har du sett någon av dessa serier eller filmer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...