måndag 24 december 2007

Älskade syster

Min subersöta, otroligt bortskämda lillasyster fick en sån där prinsessugn som man kan göra muffins utan värme. Helt otroligt. Nån som vet hur dom funkar?









Våra muffins

I don't need your friends... I've got my own

jaha... Då var nästan alla julklapparna öppna. Iallafall dom från familjen, några från vännerna är kvar att få och ge ;) Vad kan man säga om årets jul? Den har varit riktigt trevlig. Jag har fått många fina saker. Ska se om jag lyckas få dem alla på en bild, beroende på hur mycket jag vill censurera.
Jag vaknade i morse av att en siren tjöt. Vilket var måttligt roande med tanke på att jag drömt om zombies. Dom som har spelat spelet Siren vet varför jag var orolig. Så jag steg up, duschade, klädde mig, åt frunch och sedan började julklappsöppningen. Av pappa, farmor och farfar fick jag en DKNY parfym, två väskor, ett doftljus med mitt namn på, en namnpenna, pengar och en trisslott. Av övriga familjen fick jag tre band tshirtar, en parfym, badskum, en affisch, underkläder, en kula och en Nemibok. Pengar ska jag få sen. Av killen och hans familj fick jag en Hello Kitty klocka, en chokladask och ett par örhängen. Så den här julen blev riktigt lyckad.
Nästa roliga sak som händer blir väl först mellandagsrean och sen är det nyårsafton. Längtar verkligen

söndag 23 december 2007

Julbord till fördärvelse

Jag är snart uppe i 3-4 julbord. Personligen så tycker jag att det räcker med ett julbord om året, mendet verkar ingen annan tycka. Aja, det blir typ hårdträning efter jul ;)

1 dag kvar till julafton

Dagen innan julafton

Så, nu har vi äntligen kommit till den delen av året dom flesta längtar till, julafton. Nog för att det är imorgon, mne ändå. Jag längtar verkligen tills man får öppna alla paketen osv. Ska även bli kul att se kalle anka :)
Förmiddagen ska jag vara hos pappa i Fällfors och fira jul med släkten och sedan där vid två tiden ska jag till mamma och fira jul. Längtar verkligen.
Bloggandet har varit lite trögt dom senaste dagarna pga att jag har varit i fällfors. Dels för att vi inte har nå internet där och dels för att vi inte har en dator. Kan vara mest det sista.
Även fast julafton är imorgon har jag fått öppna ett par paket i förväg. Utav älsklingen fick jag en Hello Kitty klocka, av hans mamma en choklad ask, av hans syster ett par örhängen och av pappa fick jag biljetterna till Nightwish och ett par vita D&G solglasögon.
Snart är det nyårs afton och då ska vi fira in ett nytt år. Undrar hur mitt 2008 kommer att se ut... Jag vet att det kommer att bli en massa resor med klassen under vårterminen, och sen så ska jag fylla 18 ;) och hinna gå ut tvåan :) Under sommaren blir det nog att jobba och sedan på hösten börjar man trean och det blir fler resor med klassen. Föhoppningsvis kommer jag att fortsätta att blogga om ett år. Men man vet ju aldrig.


Solisarna från pappa

torsdag 20 december 2007

Sista dagen (A)

Typ halv fyra slutar jag för det här året ;) Imorgon börjar det undebrara jullovet :} Superhärligt :D Aja... Lycka till max ;)

onsdag 19 december 2007

Jullov!

Då har man bara imorgon kvar att gå innan jullovet ;) Om nu inte lärarna får för sig något (vilket jag hoppas at dom inte gör). Ska bli superhärligt att bara kunna göra det nman vill, när man vill det. Annars har man ju så mycket man måste anpassa sig efter (oftast skolan). Dock så kommer jag nog att bli illa tvungen att göra lite matte under lovet. Men det löser sig nog det gör det alltid.
Är jag den enda som inte har börjat att handla julklappar än? Nästan alla pratar om hur stressade de är inför måndagen och att de inte har hunnit att skaffa alla julkappar än. Tur att man ska införskaffa dem under mellandagsrean ;) Nej jag är inte snål (kanske lite). Men det är så himla mycket roligare då, man kanske hittar något som man innan tyckte var alldeles för dyrt men som nu kostar alldeles lagom. Helt perfekt.
Idag så har det väl varit lugnt. Hade idrott men det vara bara kul. Vi körde typ Soft ball eller nåt liknande. Vi hade ivarje fall gigantiska tops i gul och blått som man skulle slå en liten boll med. Var vädigt kul. Råkade dock slå en kille i klassen under naveln. Var erkligen inte meningen (A)

tisdag 18 december 2007

Sov inte på eftermiddan

Jag somnade där vid fyra tiden och vaknade vid fem. En sak är då säkert, det kan inte vara hälsosamnt att somna den tiden på dygnet. Jag har drömt de mest psykade saker du kan tänka dig. Och nej, jag vill helst inte skriva vad det var jag drömde. Du kommer att få mardrömmar xD

4 dagar kvar till julafton

måndag 17 december 2007

Världens bästa barnvakt?

Ikväll har jag suttit barnvakt åt min lillasyster. Under bolibompa gick det väl bra. Men sen försvann hon. Förmodligen ligger hon och sover i mammas säng. Och ja det gjorde hon.
Så ja vad kan man säga? Huset har då inte rasat ihop. Så jag måste ha lyckats? Aja ska dra vidare ;)

Otur

Precis när jag fick reda på att vi fick sluta då vi var klara med arbetet såg jag hut tolvbussaen passerade. Inte kul alls. Så nästa buss som går förbi skolan bli två bussen. Hoppas jag hinner med den hem. Inte för att det ger nåt, eller jo typ en timme. Så nu är jag fast i skolan fram tills dess. Ska typ göra min mattelärare glad och göra några mattepapper som jag typ måste göra.
Aja... Nu blire det väl att läsa expressen och aftonbladet - igen...

söndag 16 december 2007

Äntligen!

Imorgon är det sista vecka i skolan. Superhärligt. Hoppas att det inte är något ansträngade som kommer att hända så att man bara behöver sova sig igenom veckan ;) Jag tror at vi skulle jaga topfågel nån dag, men vi får se (A) Sen så händer det väl inte så mycket mer. är kanske ledig från kemin på onsdag, är definitivt ledig på fredagen shopping med farmor hoppas.
Det enda som är lite småsynd är att jag har slut gratis sms. Otur. aja, det bli typ att fylla på sen då man har pengar. Framtills dess får man ta det lite lugnt med mobilen ;)
Idag så blir det nog en chillar dag. Ska typ städa men det är inte så hemskt jobbigt... Säger vi som. Men nu är det verkligen dags. Det är ju snart jul ;)

8 dagar kvar

Raving rabbids <3


Har haft en hyfsat helg. En massa Wii spelande, så nu kommer man typ ha träningsvärk i dom dära icke existerande felaktiga musklerna. Men en sak är då säker, man kan inte göra annat än att älska dom små psykade kaninerna i Rayman Raving Rabidds 2. Helt underbara och totalt väldigt jättepsykade.


Kom igen, jag vet att du älskar den ;)

Nu gäller det bara att övertala mamma att skaffa sig ett Wii så man får lite fler handkontroller ;)

måndag 10 december 2007

Skit måndag...

Är fast i skolan. Kommer ingenstans. Står verkligen och trampar på samma ställe hela tiden. Älsklingen är hemma, sötnosarna är i stallet och kvar är jag i skolan med min klass. Toppen. Eller vad man nu ska säga... Ska ha utvecklingssamtal klockan ett. Önska mig lycka till. Lär ju gå bra som vanligt...
Thank God :S att det bara är två veckor kvar till julafton. Jag tror att jag snart ska avlida.

söndag 9 december 2007

If I could turn back time...

Inte den mest undehållande hlegen man har haft... Kommer inte skriva vad som hänt eller så, men man mår då inte bra alls. Önska verkligen att jag kunde vrida tillbaks tiden ungefär 24 timmar, då skulle ingenting ha hänt. Jag önskar verkligen ör deras skull att allting kommer att bli bra. Och det kommer det. Bara inte just nu. Men om något år eller så, då kommer nog livet vara som vanligt men man tvingas leva med minnerna från den 8 decemer 2007. jag hoppas innrligt att ni kommer att få en bra jul. Kanske inte iår, men iallafall nästa jul. Inegn kl månad för någon....

torsdag 6 december 2007

Torsdag ...

Snart är det äntligen helg. Ska bli härligt att slippa skolan. Eller vad man nu ska säga. Tur att det snart är jullov. Ska bli superkul. Julklappar <3
Vad ska man mer skriva? Jag och Simon, Jenna och Malin lär ju inte flytta till lägenheten som tänkt. Jag och Simon gick till Skebo i tisdags och skulle fixa allt med lägenheten. Då fick vi reda på att studentrabatten kommer att försvinna nästa år. Det betyder att hyran kommer att bli 1000 kr dyrare ån tänkt. Inte kul alls. Så vi får se hur det går. Men mest troligen så kommer vi inte att flytta. Inte den närmsta tiden i varje fall.

Nightwish LIVE i Umeå

Har precis kommit hem från Umeå där jag och ett par kompisar var och såg på Nightwish. Helt underbart. Har haft superkul, allt var jättebra. Sen så fick man ju skaka hand lite tvärt med Anette Olzon ;)
Förbandet, Indica, var jättebra. Eller, det tyckte då jag iallafall. Det var ett coolt tjejband. Jag diggar deras klädstil starkt.
+ och - med konserten
+
Showandet. Det var jättebra. Verkligen underhållande
Ett bra förband.
-
Tiden att ta sig in till konserten, innan förbandet började spela var det drygt, efter att förbandet spelade och dom höll på att byta saker var lite smådrygt.
Sen så var konserten från 13 år men det fanns ändå personer som drack i publiken och en och annat fyllo.

måndag 3 december 2007

Peppad!

Jag är jättepeppad inför onsdagen. Då blir det superkul i Umeå tillsammans med några vänner. Vi ska se Nightwish där. Jag längtar jättemycket. Nog för att det blev bestämt typ för en veckas sen på onsdag, men ändå. Kul ska det då bli.

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...